Салат - майже завжди холодна страва, але я варі анти теплих салатів, що готуються салати з різних сирих, запечених на грилі або відварених чи солених, а також з маринованих овочів та фруктів. Для салатів використовують салат лоло, ромен, айсберг, різну зелень, гриби, картоплю, огірки, боби, фрукти, сир, коренеплоди, рибу, м'ясо та морепродукти та ін. Обов'язково додаються приправи, наприклад соуси зроблені під конкретні салати або оцет, рослинна олія, майонез, сметана, гірчиця, сіль, перець і т. д. Кухари "Your Cafe" спроміглися розробити з класичних салатів крафтові, завдяки різним інгредієнтам в поєднанні з авторськими соусами! Американський Кобб-Салат, салат "Гурман", відомий салат "Капрезе" та салат "Грецький"